Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » For lave seertal – ‘One Day at a Time’ droppet

For lave seertal – ‘One Day at a Time’ droppet

17/03/2019 | Flixfilm

one day at a time droppet netflixDet er blevet besluttet at trække stikket på komedieserie ‘One Day at a Time’.

Det skriver Netflix på Twitter.

Serien har ikke gjort meget væsen af sig i Danmark, men ‘One Day at a Time’ var særdeles populære i Latinamerika og nyheden om seriens aflysning falder derfor ikke i god jord hos mange Netflix-medlemmer på de breddegrader.

Der er allerede indløbet mere end 19.000 kommentar på Twitter-historien og selvom det vidner om et stort publikum, så var det ikke nok til at redde serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har nemlig helt ekstraordinært været ude at fortælle, at den simple grund til at serien ny droppes efter tre sæsoner er at det simpelthen ikke var nok der så serien til at man kunne forsvare produktionen af en ny sæson.

Streamingtjenesten skriver at det ikke har været en nem beslutning og åbner muligheden for at serien kan leve videre hos en anden tv-udbyder.

LÆS OGSÅ:   Dansk serie om dødssygeplejersken får premieredato

Den Oscar-vindende Rita Moreno spiller hovedrollen i One Day at a Time, som handler om en latinamerikansk singlefamile, hvor moderen skal opfostre hendes radikale teenage datter og sociale søn med hjælp fra en old-school bedstemor og viceværten Schneider. Rita Moreno spiller bedstemoren.

Se ‘One Day at a Time‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar