Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Military Merit

For Military Merit

08/08/2022 | Flixfilm

For Military Merit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar beskriver Veterans Airlift Command, en frivillig gruppe, hvis piloter flyver tidligere soldater over hele USA til behandling.

For Military Merit havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For Military Merit på YouTube.Se For Military Merit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om For Military Merit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Military Merit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Military Merit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Military Merit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar