Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For the Broken Hearted

For the Broken Hearted

15/04/2020 | Flixfilm

For the Broken Hearted på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Digo Ricio
Skuespillere: Yassi Pressman, Sam Concepcion, Louise de los Reyes
Spilletid: 92 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I tre sammenvævede historier ender kærligheden i et dødvande, mens parterne gennemlever fryd, tab, fiaskoer og følelser i forsøget på at fastholde lykken.

For the Broken Hearted havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For the Broken Hearted på YouTube.Se For the Broken Hearted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For the Broken Hearted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For the Broken Hearted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For the Broken Hearted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For the Broken Hearted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar