Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For the Broken Hearted

For the Broken Hearted

15/04/2020 | Flixfilm

Se For the Broken Hearted på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Digo Ricio
Skuespillere: Yassi Pressman, Sam Concepcion, Marco Gumabao, Louise de los Reyes
Spilletid: 92 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I tre sammenvævede historier ender kærligheden i et dødvande, mens parterne gennemlever fryd, tab, fiaskoer og følelser i forsøget på at fastholde lykken.

For the Broken Hearted havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se For the Broken Hearted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For the Broken Hearted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For the Broken Hearted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For the Broken Hearted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For the Broken Hearted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar