Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For the Love of God

For the Love of God

30/07/2022 | Flixfilm

For the Love of God på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: Joe Tucker
Skuespillere: Steve Coogan, Julia Davis, Ian McKellen
Spilletid: 11 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne provokerende dokumentar undersøger historien bag ejendomsudvikleren og IT-manden Alan John Miller, der troede han var Jesus Kristus.

For the Love of God havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For the Love of God på YouTube.Se For the Love of God på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For the Love of God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For the Love of God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For the Love of God, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For the Love of God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar