Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For the Love of Spock

For the Love of Spock

02/12/2016 | Ingen kommentarer

Se For the Love of Spock på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Adam Nimoy
Skuespillere: Karl Urban, Zoe Saldana, Chris Pine, Simon Pegg
Spilletid: 111 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Skuespilleren Leonard Nimoys søn har instrueret dette bevægende indblik i sin fars rolle som Spock – den ikoniske Star Trek-figur, som han spillede i 50 år.


Se For the Love of Spock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For the Love of Spock havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For the Love of Spock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For the Love of Spock herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For the Love of Spock er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For the Love of Spock stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar