Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For the Love of Spock

For the Love of Spock

02/12/2016 | Flixfilm

Se For the Love of Spock på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Adam Nimoy
Skuespillere: Zoe Saldana, Karl Urban, Chris Pine, Simon Pegg
Spilletid: 111 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Skuespilleren Leonard Nimoys søn har instrueret dette bevægende indblik i sin fars rolle som Spock – den ikoniske Star Trek-figur, som han spillede i 50 år.


Se For the Love of Spock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFor the Love of Spock havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For the Love of Spock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For the Love of Spock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For the Love of Spock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For the Love of Spock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar