Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Those in Peril

For Those in Peril

01/03/2016 | Flixfilm

Se For Those in Peril på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Paul Wright
Skuespillere: George MacKay, Kate Dickie, Michael Smiley, Brian McCardie
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Aaron plages af skyldfølelse, fordi han overlevede en fiskeulykke, der dræbte hans bror og fire andre, og nu skal han ydermere leve med lokalsamfundets mistanker.


Se For Those in Peril på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFor Those in Peril havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For Those in Peril ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Those in Peril herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Those in Peril er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Those in Peril stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar