Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Forældrekontrol på Netflix

Forældrekontrol på Netflix

06/03/2018 | Flixfilm

Netflix har netop lanceret et par nye funktioner på deres streamingtjeneste, som gør det nemmere for forældre, at kontrollere og sikre at børn ikke ser film og serier som de umiddelbart ikke bør.

Funktionerne er mere aggressiv visning af aldersgrænse, samt muligheden for helt at “låse” udvalgte film og serier bag et kodeord.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Netflix er klar over at alle familier er forskellige og har unikke ønsker og med de nye funktioner fra Netflix kan man således lave en pinkode, der skal trykkes for at se bestemte titler eller film og serier med en bestemt aldersgrænse. Hvis man f.eks. vil beskytte sin børn (eller andre) for indhold, som kun anbefales til personer over 16 år, så kan man kræve at der trykkes en pinkode før disse voksenfilm afspilles.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Det samme gælder film og serier med religiøse budskaber, udpenslet vold eller andre emner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vil Netflix mere aktivt skilte med alderbegrænsninger når film og serier startes på streamingtjenesten. Aldersgrænsen vil vises i hjørnet få sekunder efter start, således man kan afbryde afspilningen i tide.

For at aktive forældrekontrol og pinkode skal man gå ind på Netflix.dk og klikke ind på “Konto” øverst til højre og herefter klikke på “Forældrekontrol”.

Det er naturligvis stadig muligt at oprette en profil, som er fuldstændig dedikeret til børn og kun med indhold, som er tilpasset dem.




Skriv kommentar