Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Forbidden Games: The Justin Fashanu Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Carey, Adam Darke
Skuespillere: Justin Fashanu, John Fashanu, Bevan Celestine, Stephen Yaw Agyekum Asante
Spilletid: 80 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Denne dokumentarfilm fortæller den tragiske, sande historie om Justin Fashanu, den første og eneste åbenlyst homoseksuelle mand, der har spillet professionel fodbold.


Se Forbidden Games: The Justin Fashanu Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forbidden Games: The Justin Fashanu Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forbidden Games: The Justin Fashanu Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forbidden Games: The Justin Fashanu Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forbidden Games: The Justin Fashanu Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forbidden Games: The Justin Fashanu Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar