Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Carey, Adam Darke
Skuespillere: Justin Fashanu, John Fashanu, Bevan Celestine, Stephen Yaw Agyekum Asante
Spilletid: 80 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: Denne dokumentarfilm fortæller den tragiske, sande historie om Justin Fashanu, den første og eneste åbenlyst homoseksuelle mand, der har spillet professionel fodbold.


Se Forbidden Games: The Justin Fashanu Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forbidden Games: The Justin Fashanu Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forbidden Games: The Justin Fashanu Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forbidden Games: The Justin Fashanu Story herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Forbidden Games: The Justin Fashanu Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Forbidden Games: The Justin Fashanu Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar