Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

01/12/2017 | Flixfilm

Se Forbidden Games: The Justin Fashanu Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Carey, Adam Darke
Skuespillere: Justin Fashanu, John Fashanu, Bevan Celestine, Stephen Yaw Agyekum Asante
Spilletid: 80 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentarfilm fortæller den tragiske, sande historie om Justin Fashanu, den første og eneste åbenlyst homoseksuelle mand, der har spillet professionel fodbold.

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Forbidden Games: The Justin Fashanu Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forbidden Games: The Justin Fashanu Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forbidden Games: The Justin Fashanu Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forbidden Games: The Justin Fashanu Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forbidden Games: The Justin Fashanu Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar