Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forbudt kærlighed

Forbudt kærlighed

15/11/2013 | Flixfilm

Se Forbudt kærlighed på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Maryam Keshavarzs drama fører publikum ind i et moderne iransk samfund med dets tabubelagte emner, som verden udenfor kun sjældent har fået indblik i.


Se Forbudt kærlighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForbudt kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forbudt kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forbudt kærlighed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forbudt kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forbudt kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar