Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forbudt kærlighed

Forbudt kærlighed

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Forbudt kærlighed på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Maryam Keshavarzs drama fører publikum ind i et moderne iransk samfund med dets tabubelagte emner, som verden udenfor kun sjældent har fået indblik i.


Se Forbudt kærlighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forbudt kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forbudt kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forbudt kærlighed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forbudt kærlighed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forbudt kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar