Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Force 2

08/04/2022 | Flixfilm

Force 2 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Abhinay Deo
Skuespillere: John Abraham, Abhinay Raj Singh, Sonakshi Sinha
Spilletid: 127 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En tidligere politimand undersøger sin bedste vens og to andre spioners dødsfald, drab som fører frem til en muldvarp, der opererer fra Indiens ambassade i Budapest.

Force 2 havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Force 2 på YouTube.Se Force 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Force 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Force 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Force 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Force 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar