Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forces of Nature

Forces of Nature

27/07/2016 | Flixfilm

Se Forces of Nature på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Bronwen Hughes
Skuespillere: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahn
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da flyet til Bens bryllup aflyses, lejer han en bil sammen med den excentriske Sarah. Undervejs begynder Ben efterhånden at tvivle på sit ægteskab.


Se Forces of Nature på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForces of Nature havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forces of Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forces of Nature herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forces of Nature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forces of Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar