Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forecasting Love and Weather

Forecasting Love and Weather

20/03/2022 | Flixfilm

Forecasting Love and Weather på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kærligheden viser sig lige så svær at forudsige som vejret for en flittig meteorolog og hendes frisindede kollega på et meteorologisk institut.

Forecasting Love and Weather (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forecasting Love and Weather på YouTube.Se Forecasting Love and Weather på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forecasting Love and Weather (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forecasting Love and Weather (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forecasting Love and Weather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forecasting Love and Weather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar