Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forest of Piano

Forest of Piano

24/06/2019 | Flixfilm

Se Forest of Piano på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Drama, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Azzolino, Johnny Yong Bosch, Reba Buhr, Griffin Burns
Spilletid: 25 min
Land: Japan, Italy
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Kai vokser op med at spille på et gammelt klaver i skoven. Shuheis far er en berømt pianist. Deres møde ændrer både deres liv og deres musik.


Se Forest of Piano på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForest of Piano (Sæsons 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forest of Piano (Sæsons 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forest of Piano herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forest of Piano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forest of Piano (Sæsons 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar