Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forest of Piano

Forest of Piano

24/06/2019 | Flixfilm

Forest of Piano på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Erika Harlacher, Kyle McCarley
Spilletid: 25 min
Land: Japan, Italy
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Kai vokser op med at spille på et gammelt klaver i skoven. Shuheis far er en berømt pianist. Deres møde ændrer både deres liv og deres musik.

Forest of Piano (Sæsons 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forest of Piano på YouTube.Se Forest of Piano på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forest of Piano (Sæsons 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forest of Piano (Sæsons 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forest of Piano, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forest of Piano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar