Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forest of Piano

Forest of Piano

28/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Forest of Piano på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Drama, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Azzolino, Johnny Yong Bosch, Reba Buhr, Griffin Burns
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Kai vokser op med at spille på et gammelt klaver i skoven. Shuheis far er en berømt pianist. Deres møde ændrer både deres liv og deres musik.


Se Forest of Piano på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forest of Piano (Sæsons 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forest of Piano (Sæsons 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forest of Piano herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forest of Piano er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forest of Piano (Sæsons 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore