Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forever Chape

Forever Chape

02/08/2018 | Flixfilm

Se Forever Chape på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Luis Ara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 80 min
Land: Brazil
Sprog: Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Efter det flystyrt, der dræbte 71 mennesker, vil den brasilianske fodboldklub Chapecoense genopbygge det berømte hold.


Se Forever Chape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForever Chape havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forever Chape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forever Chape herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forever Chape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forever Chape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar