Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forever Queens

Forever Queens

03/10/2022 | Flixfilm

Forever Queens på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne serie følger de mexicanske showbiz-ikoner Lucía Méndez, Laura Zapata, Sylvia Pasquel og Lorena Herrera, mens de genopfinder sig selv.

Forever Queens (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forever Queens på YouTube.Se Forever Queens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Forever Queens (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forever Queens (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forever Queens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forever Queens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar