Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forever Rich

Forever Rich

01/10/2021 | Flixfilm

Forever Rich på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Shady El-Hamus
Skuespillere: Hadewych Minis, Honey Lauren, Jonas Smulders
Spilletid: 89 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En vordende popstjerne mister kontrollen, da en pinlig video går viralt og tvinger ham til at kæmpe for at få oprejsning – alt sammen i løbet af én lang nat.

Forever Rich havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forever Rich på YouTube.Se Forever Rich på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forever Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forever Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forever Rich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forever Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar