Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Forfatter bag ‘Broen’ klar med svensk Netflix-serie

Forfatter bag ‘Broen’ klar med svensk Netflix-serie

07/09/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kan i dag præsentere deres første svenske serie ‘Störst av Allt’ – på engelsk ‘Quicksand’, som er baseret på den succesfulde roman af samme navn skrevet af Malin Persson Giolito.

Manuskriptet til serien skrives af Camilla Ahlgren, som også stod bag historien på den populære dansk/svenske-serie ‘Broen’, der i øvrigt snart vender tilbage på tv med fjerde og sidste sæson.

‘Störst av Allt’ (Quicksand) handler om den studerende Maja Norbrog, der efter et masseskyderi på en af Stockholms mest prestigefyldte skoler, bliver udpeget som bagmand og morder. Mens sagen optrevles bliver Majas liv og private detaljer om hendes forhold Sebastian Fagerman og hans dysfunktionelle familie afsløret.

Serien produceres af Pontus Edgren (‘The 100-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared’) og går i produktion i 2018.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'The Umbrella Academy' sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke første gang, at den amerikanske streamingtjenestenkaster sig over originalt indhold fra Skandinavien. Tidligere på året kunne Netflix nemlig afsløre, at også en dansk orignal serie er undervejs. ‘The Rain‘ hedder den danske serie, som beskrives som værende en som apokalyptisk-serie, der tager udgangspunkt i en ødelæggende biologisk katastrofe, som rammer Danmark.

‘The Rain’ får premiere på Netflix i Danmark i 2018, mens det ikke oplyses hvornår ‘Störst av Allt’ (Quicksand) kan ses på filmtjenesten.
Skriv kommentar