Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forførerne fra Saint-Tropez

Forførerne fra Saint-Tropez

29/10/2021 | Flixfilm

Se Forførerne fra Saint-Tropez på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under en ferie i Saint-Tropez går Antoine og Christian på druk og jagter smukke piger, men deres vilde livsførelse giver dem en vis portion problemer.

Forførerne fra Saint-Tropez havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forførerne fra Saint-Tropez på YouTube.Se Forførerne fra Saint-Tropez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forførerne fra Saint-Tropez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forførerne fra Saint-Tropez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forførerne fra Saint-Tropez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forførerne fra Saint-Tropez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar