Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgetting June

Forgetting June

10/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Forgetting June på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Ikechukwu Onyeka
Skuespillere: Mbong Amata, Touitou Ben, Blossom Chukwujekwu, Majid Michel
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Eddie tror, at hans kone er død i en trafikulykke. Da han lidt efter lidt får et forhold til hendes bedste veninde, står han over for uforudsete konsekvenser.


Se Forgetting June på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forgetting June havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forgetting June ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forgetting June herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forgetting June er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgetting June stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar