Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgetting June

Forgetting June

10/04/2015 | Flixfilm

Se Forgetting June på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Ikechukwu Onyeka
Skuespillere: Mbong Amata, Touitou Ben, Blossom Chukwujekwu, Majid Michel
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Eddie tror, at hans kone er død i en trafikulykke. Da han lidt efter lidt får et forhold til hendes bedste veninde, står han over for uforudsete konsekvenser.


Se Forgetting June på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForgetting June havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forgetting June ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forgetting June herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forgetting June er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgetting June stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar