Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgetting Sarah Marshall

Forgetting Sarah Marshall

03/07/2020 | Flixfilm

Se Forgetting Sarah Marshall på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Nicholas Stoller
Skuespillere: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Hawaiian, German, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da Peters kendte kæreste knuser hans hjerte, kan han ikke komme videre, fordi hun holder ferie på det samme resort som ham i Hawaii.


Se Forgetting Sarah Marshall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forgetting Sarah Marshall havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forgetting Sarah Marshall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Forgetting Sarah Marshall:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forgetting Sarah Marshall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgetting Sarah Marshall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar