Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgetting Sarah Marshall

Forgetting Sarah Marshall

03/07/2020 | Flixfilm

Se Forgetting Sarah Marshall på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Nicholas Stoller
Skuespillere: Kristen Bell, Jason Segel, Paul Rudd
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Hawaiian, German, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da Peters kendte kæreste knuser hans hjerte, kan han ikke komme videre, fordi hun holder ferie på det samme resort som ham i Hawaii.

Forgetting Sarah Marshall havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forgetting Sarah Marshall på YouTube.Se Forgetting Sarah Marshall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forgetting Sarah Marshall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgetting Sarah Marshall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forgetting Sarah Marshall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forgetting Sarah Marshall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar