Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgive Us Our Debts

Forgive Us Our Debts

04/05/2018 | Flixfilm

Se Forgive Us Our Debts på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Antonio Morabito
Skuespillere: Claudio Santamaria, Marco Giallini, Jerzy Stuhr, Flonja Kodheli
Spilletid: 104 min
Land: Italy, Switzerland, Albania, Poland
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en nyligt arbejdsløs mand trues af sine kreditorer, tager han et job som inkassator. Han finder dog hurtigt ud af, at hans pagt med djævlen har uventede omkostninger.

Forgive Us Our Debts (Forlad os vor skyld) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Forgive Us Our Debts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forgive Us Our Debts (Forlad os vor skyld) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgive Us Our Debts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forgive Us Our Debts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forgive Us Our Debts (Forlad os vor skyld) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar