Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgive Us Our Trespasses

Forgive Us Our Trespasses

17/02/2022 | Flixfilm

Forgive Us Our Trespasses på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Short, Drama
Instruktion: Ashley Eakin
Skuespillere: Knox Gibson, Hanneke Talbot, Justin Mader
Spilletid: 13 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En dreng med en arm, som ser anderledes ud, bliver mål for nazisterne, som myrder mennesker med handicap. For at redde sit liv træffer han en dristig beslutning.

Forgive Us Our Trespasses havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forgive Us Our Trespasses på YouTube.Se Forgive Us Our Trespasses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Forgive Us Our Trespasses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgive Us Our Trespasses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forgive Us Our Trespasses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forgive Us Our Trespasses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar