Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forgotten

Forgotten

21/02/2018 | Flixfilm

Se Forgotten på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Hang-jun Jang
Skuespillere: Yeon Je Hyung, Ha-Neul Kang, Mu-Yeol Kim, Na-ra Lee
Spilletid: 108 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da hans bortførte bror vender forandret tilbage uden at kunne huske de sidste 19 dage, begiver Jin-seok sig ud for at finde sandheden bag bortførelsen.Se Forgotten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forgotten havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forgotten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forgotten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forgotten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar