Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forks Over Knives – The Extended Interviews

10/05/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Lee Fulkerson
Skuespillere: Lee Fulkerson, Matthew Lederman, Alona Pulde, T. Colin Campbell
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Dette ekstramateriale til den anmelderroste dokumentar om veganisme indeholder ekstra billedmateriale med ekspertinterview, der går mere i dybden med flere af temaerne.


Se Forks Over Knives – The Extended Interviews på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Forks Over Knives – The Extended Interviews havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forks Over Knives – The Extended Interviews ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forks Over Knives – The Extended Interviews herunder:Fra premieredatoen (10. maj, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Forks Over Knives – The Extended Interviews er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Forks Over Knives – The Extended Interviews stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar