Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forks Over Knives – The Extended Interviews

Forks Over Knives – The Extended Interviews

10/05/2014 | Flixfilm

Se Forks Over Knives – The Extended Interviews på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Lee Fulkerson
Skuespillere: Lee Fulkerson, Matthew Lederman, Alona Pulde, T. Colin Campbell
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Dette ekstramateriale til den anmelderroste dokumentar om veganisme indeholder ekstra billedmateriale med ekspertinterview, der går mere i dybden med flere af temaerne.


Se Forks Over Knives – The Extended Interviews på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForks Over Knives – The Extended Interviews havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forks Over Knives – The Extended Interviews ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forks Over Knives – The Extended Interviews herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forks Over Knives – The Extended Interviews er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forks Over Knives – The Extended Interviews stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar