Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forks Over Knives

Forks Over Knives

03/10/2019 | Flixfilm

Forks Over Knives på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktion: Lee Fulkerson
Skuespillere: Lee Fulkerson, Matthew Lederman, Alona Pulde
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Højt kolesteroltal? Lav energi? Læg pillerne på hylden, og få en ny recept på en sund livsstil.Se Forks Over Knives på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Forks Over Knives havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forks Over Knives på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Forks Over Knives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forks Over Knives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forks Over Knives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forks Over Knives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar