Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Formentor, el mar de las palabras

Formentor, el mar de las palabras

03/08/2022 | Flixfilm

Formentor, el mar de las palabras på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: José Luis López-Linares
Skuespillere: N/A
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar undersøger Hotel Formentors historie i Mallorca i Spanien, dets påvirkning af kulturen og de legendariske gæster, der har besøgt hotellet.

Formentor, el mar de las palabras havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Formentor, el mar de las palabras på YouTube.Se Formentor, el mar de las palabras på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Formentor, el mar de las palabras ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Formentor, el mar de las palabras stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Formentor, el mar de las palabras, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Formentor, el mar de las palabras er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar