Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Formula 1: Drive to Survive’ vender tilbage næste år

‘Formula 1: Drive to Survive’ vender tilbage næste år

24/07/2019 | Flixfilm

Formula 1 Drive to Survive sæson 2Den dynamiske og hæsblæsende serie ‘Formula 1: Drive to Survive’ vender tilbage i 2020 med ni nye afsnit fra denne risikofyldte og adrenalinpumpede milliardforretning.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

I år vil alle ti hold, inklusive Mercedes og Ferrari, for første gang mødes ved startlinjen i kampen om sejren i verdens største racerserie.

‘Formula 1: Drive to Survive’ følger holdene ved alle Formel 1-løb i 2019 fra premieren i Australien og derefter verden rundt fra Ungarn til Singapore, Brasilien og Mexico, inden sæsonfinalen løber af stablen i Abu Dhabi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun 20 kørere får mulighed for at konkurrere i verdens hurtigste sportsgren, og med det yngste deltagerfelt nogensinde i 2019-sæsonen er presset allerede kæmpestort. Da flere af kørernes kontrakter skal genforhandles ved årets afslutning, og ingen af dem giver op på forhånd, ser det ud til at denne sæson bliver den mest eksplosive til dato.

LÆS OGSÅ   Noah Baumbachs dommedagskomedie 'White Noise' får premieredato

Serien går endnu en gang bag kulisserne hos kørerne, teamlederne og ejerne for at få et unikt og usminket indtryk af deres liv både på og udenfor banen samt de spændinger og den glamour, sporten er omgivet af.

Det oplyses ikke hvornår sæson 2 får premiere til næste år, men det bliver formentlig i første kvartal.

F1-serien er produceret af Oscar-vinderen James Gay Rees (‘Senna’).

Se første sæson af ‘Formula 1: Drive to Survive‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar