Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive

19/03/2021 | Flixfilm

Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Valtteri Bottas, Will Buxton, Pierre Gasly, Lewis Hamilton
Spilletid: 40 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.

Formula 1: Drive to Survive (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Formula 1: Drive to Survive (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Formula 1: Drive to Survive (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Formula 1: Drive to Survive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Formula 1: Drive to Survive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar