Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive

10/03/2022 | Flixfilm

Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Will Buxton, Jack Nicholls, Lewis Hamilton
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.

Formula 1: Drive to Survive (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Formula 1: Drive to Survive på YouTube.Se Formula 1: Drive to Survive på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Formula 1: Drive to Survive (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Formula 1: Drive to Survive (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Formula 1: Drive to Survive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Formula 1: Drive to Survive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar