Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive

28/02/2020 | Flixfilm

Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Valtteri Bottas, Pierre Gasly, Romain Grosjean, Lewis Hamilton
Spilletid: 40 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.


Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFormula 1: Drive to Survive (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Formula 1: Drive to Survive (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Formula 1: Drive to Survive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Formula 1: Drive to Survive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Formula 1: Drive to Survive (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar