Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive

08/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fernando Alonso, Valtteri Bottas, Marcus Ericsson, Pierre Gasly
Spilletid: 40 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.


Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Formula 1: Drive to Survive (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Formula 1: Drive to Survive (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Formula 1: Drive to Survive herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Formula 1: Drive to Survive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Formula 1: Drive to Survive (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar