Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Formula 1 får hjemmebane på Netflix

Formula 1 får hjemmebane på Netflix

25/03/2018 | Flixfilm

Den fornemste klasse i motorsport, Formula 1 (F1), og streamingtjenesten Netflix har indgået nyt samarbejde om at skabe en dokumentarserie om motorsportens 2018 FIA Formula 1 World Championship. Det endnu unavngivet show får premiere i starten af 2019.

Det annoncerer Formula 1 på deres hjemmeside.

Denne Netflix-serie bliver den første til virkelig at gå i dybden med motorsporten og lade seerne komme med ind i cockpitterne, paddocken og livet på nogle af kørerne i Formel 1. Serien vil have enestående og eksklusiv adgang til verdens hurtigste kørere, holdenes hovedpersoner og ejere samt såvel Formula 1’s eget ledelsesteam.

Danskeren Kevin Magnussen er som bekendt en del af dette års Formula 1-sæson, og det kan derfor forventes at serien vil få selskab af det dansk islæt, der kører for Haas F1 Team.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har bestilt 10 episoder, der vil afsløre den intense kamp for hjertet, sjælen og fremtiden for denne multimilliard-forretning.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2022)

F1-serien bliver produceret af Academy Award-vinderen James Gay Rees (‘Senna’) og Paul Martin, mens Sophie Todd er tilknyttet som showrunner.

Det er i øvrigt kun få dage siden, at Netflix kunne afsløre et andet program hvor voldsomme hestekræfter er omdrejningspunktet. Det er ‘Fastest Car‘ hvor superbiler skal konkurrere med gamle ombyggede biler om hvilken der er hurtigst. Det show får premiere på Netflix den 6. april.

Se den nye Netflix-serie om Formula 1 på streamingtjenesten i starten af 2019.Skriv kommentar