Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forrest Gump

Forrest Gump

01/06/2021 | Flixfilm

Forrest Gump på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise
Spilletid: 142 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Forrest Gump (Tom Hanks) handler om en ganske almindelig mand, hvis enfoldige uskyld legemliggør en hel generation.

Forrest Gump havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Forrest Gump på YouTube.Se Forrest Gump på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Forrest Gump ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forrest Gump stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Forrest Gump, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Forrest Gump er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar