Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Forrest Gump

Forrest Gump

01/09/2019 | Flixfilm

Se Forrest Gump på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Tom Hanks, Rebecca Williams, Sally Field, Michael Conner Humphreys
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Forrest Gump (Tom Hanks) handler om en ganske almindelig mand, hvis enfoldige uskyld legemliggør en hel generation.


Se Forrest Gump på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkForrest Gump havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Forrest Gump ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Forrest Gump herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Forrest Gump er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Forrest Gump stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar