Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Først klip fra Trailer Park Boys sæson 8

Først klip fra Trailer Park Boys sæson 8

02/09/2014 | Flixfilm

trailer park boys serier sæson 8 netflixCanadas hotteste eksportvare kommer nu til Danmark med helt nye episoder. Sæson 8 af Trailer Park Boys får premiere eksklusivt på Netflix på fredag, 5. september. Se første klip fra den nye sæson nederst.

Den canadiske komedieserie Trailer Park Boys med Robb Wells (Ricky), John Paul Tremblay (Julian) og Mike Smith (Bubbles) i hovedrollerne handler om det skøre liv i sand “mockumentary”-stil, for de tre bedstevenner, der bor i den fiktive Sunnyvale Trailer Park i Dartmouth, Nova Scotia. Siden serien sluttede på TV er der sket nogle ændringer i Ricky, Julian og Bubbles liv; Ricky har fornyligt høstet en betydelig mængde weed, som han har gemt i væggene i traileren, Julian har åbent en bar og et fitness-center i sin trailer og Bubbles er i gang med, at starte en forretning som han kalder “Shed and Breakfast” (Skur og morgenmad).

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

I den nye sæsoner vender de tre rapkæftede og elskelige originaler tilbage i ti helt nye 30-minutters episoder, som er fyldt med aparte scenarier, akavede punch lines og smålige narrestreger.

Udover den nye sæson, kommer der også tre specielle episoder på Netflix: Community Service Special, Swearnet Special og Trailer Park Boys Xmas, samt to helt nye film: Trailer Park Boys 3: Don’t Legalize It og Swearnet, som kommer på streamingtjenesten umiddelbart efter biografpremieren senere på året.

Se Trailer Park Boys sæson 8 på Netflix Danmark fra 5. september.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Først klip fra Trailer Park Boys sæson 8

  1. Michael Schmidt - kl. 20:55, 02-09-2014:

    Jeg er bare så meget klar til på fredag 🙂

Skriv kommentar