Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første anmeldelser af Netflix-serien Marco Polo

Første anmeldelser af Netflix-serien Marco Polo

11/12/2014 | Flixfilm

marco polo serie netflix danmarkI morgen har den nye Netflix-serie og det $90 millioner dyre eventyrdrama Marco Polo premiere eksklusivt på streamingtjenesten. Forventningerne til serien om den berømte opdagelsesrejsende er naturligvis ikke blevet lavere efter det er kommet frem, at Marco Polo er den næstdyreste serie nogensinde – kun overgået af Game of Thrones.

Flere amerikanske medier har fået et smugkig på Marco Polo inden premieren og herunder bringer vi nogle sammendrag fra de offentliggjorte anmeldelser.

Det onlinebaseret nyhedsmedie Deadline er generelt meget imponeret over serien og skriver, “selve historien i Marco Polo er ikke særlig unik, men serien er stadig episk og bør nydes.”

Modsat positive er teknologisitet The Verge. Her beskriver de serien som værende en direkte kopi af Game of Thrones og finder den italienske skuespiller Lorenzo Richelmys hovedrolle som Marco Polo, kedelig.

LÆS OGSÅ   Netflix ramt af inflation: Medlemmerne smutter

Artiklen fortsætter under annoncen

I flere anmeldelser sammenlignes Marco Polo direkte med ærkerivalen Game of Thrones, og som The Variety beskriver, så er “Marco Polo er værdig modstander, men den vinder aldrig kampen om tronen.”

Hvorvidt Marco Polo bliver en succes må afgøres når alle seriens 10 episoder får premiere på Netflix d. 12. december.Skriv kommentar