Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første blik på Margaret Atwoods mini-serie ‘Alias Grace’

Første blik på Margaret Atwoods mini-serie ‘Alias Grace’

25/07/2017 | Flixfilm

For omtrent et år siden streamingtjenesten Netflix, at de var påbegyndt produktionen af mini-serien ‘Alias Grace’, som er baseret på den prisvindende bestseller af Margaret Atwood (‘The Handmaid’s Tale’).

Produktionen er således i fuld gang og nu kan Netflix afsløre første teaser til serien, som har den prisvindende skuespiller Sarah Gadon (Indignation, 11.22.63, Enemy) i hovedrollen som Grace Marks.

Se teaser-traileren nederst i artiklen.

Det er samtidige blevet offentliggjort, at den 6-timer lange mini-serie får verdenspremiere på Netflix fredag den 6. november 2017.

I ‘Alias Grace’ følger man den fattige, unge tjenestepige Grace Marks, der sammen med James McDermott, blev dømt for de brutale mord på deres arbejdsgiver, Thomas Kinnear og hans husholderske, Nancy Montgomery i 1843. James blev hængt, mens Grace blev idømt livsvarigt fængsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grace var en af de mest gådefulde og berygtede kvinder for hendes formodede rolle i det sensationelle dobbelt mord, men hun blev til sidst frikendt efter 30 år i fængsel. Hendes frifindelse var kontroversiel og udløste megen debat om, hvorvidt Grace faktisk var involveret i mordet eller blot et uvidende offer.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

‘Alias Grace’ er skrevet og produceret af Sarah Polley (‘Take this Waltz’, ‘Away from Her’), mens Mary Harron, der også var instruktøren på ‘American Psycho’ og ‘I Shot Andy Warhol’ instruerer den nye serie.

Serien er som nævnt baseret på novellen af forfatteren Margaret Atwood, som også har stået bag en af de mest omtalte serier i 2017; ‘The Handmaid’s Tale’.

Se ‘Alias Grace’ på Netflix Danmark fra den 6. november.
1 kommentar til Første blik på Margaret Atwoods mini-serie ‘Alias Grace’

  1. May Dalgaard - kl. 18:40, 17-08-2017:

    Vi venter og venter på:
    The Lost Kingdom seson 2 eller flere.
    Historien om Utthred og vikingerne er bare et hit

Skriv kommentar