Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første fulde trailer til Marvel’s Iron Fist

Første fulde trailer til Marvel’s Iron Fist

11/10/2016 | Flixfilm

iron-fist-premiere-netflix-trailerForleden nat tog Netflix og Marvel plads på festivalen Comic Con i New York, hvor de side om side med skuespillerne fra den kommende superhelte-serie Iron Fist, kunne afsløre den første fulde trailer til serien, som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 17. marts 2017. Se traileren nederst i artiklen.

I Marvel’s Iron Fist møder vi milliardæren Danny Rand (Iron Fist), der, efter adskillige år, er vendt hjem til New York for at genfinde sin fortid og genoptage kampen mod de kriminelle kræfter, der belaster bydelen. Med sine Kung-Fu-evner og næver af stål er Danny Rand klar til at tage kampen op mod New Yorks kriminelle.

På rollelisten finder man Finn Jones, som den hårdtslående Iron Fist, men også Jessica Henwick (Colleen Wing), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), David Wenham (Harold Meachum), og Rosario Dawson (Claire Temple).

LÆS OGSÅ   Rekordmange film og serier på Netflix i 2020

Hvis man er bekendt med samarbejdet mellem Marvel og Netflix, så er dette den sidste enkeltstående serie inden de fire superhelte; Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist tørner sammen i en og samme serie – Kaldet The Defenders. Her skal de redde verden fra en superskurk, der spilles af Sigourney Weaver (Avatar, Alien). Foruden denne, kommer der også nye sæsoner med Daredevil og Jessica Jones, samt en ny serie med The Punisher, som først blev annonceret senere, da man var så imponeret over Jon Bernthals præstation som The Punisher i Dardevil sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Iron Fist eksklusivt på Netflix Danmark den 17. marts.    Skriv kommentar