Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første klip fra Netflix-filmen Beasts of No Nation

Første klip fra Netflix-filmen Beasts of No Nation

30/07/2015 | Flixfilm

beasts of no nation netflix premiereTil oktober lander den første originale film fra Netflix, Beasts of No Nation, på streamingtjenesten, og i den anledning har Netflix netop udsendt første teaser fra filmen, som kan ses nederst i artiklen.

Den på en gang brutale og bevægende Beasts of No Nation er skrevet og instrueret af den Emmy Award-vindende instruktør Cary Fukunaga (True Detective, Sin Nombre) og har blandt andre Idris Elba (Luther, Mandela: Long Walk to Freedom) på rollelisten.

Beasts of No Nation er baseret på bogen af den nigerianske forfatter Uzodinma Iweala og fortæller den gribende historie om Agu, en børnesoldat som brutalt bliver revet fra sin familie for at kæmpe i borgerkrigen i Afrika. Debutanten Abraham Attah spiller overbevisende rollen som Agu, mens Elba spiller den hårde kommandant, som tager Agu til sig og lærer ham at begå sig som soldat.

I klippet ses en gruppe børnesoldater stoppe en convoy, hvor den lille dreng Agu tvinges til at slå en mand ihjel, som angiveligt har dræbt drengens familie. Hvorvidt Agu vælger, at adlyde ordrer, afslører klippet ikke.

LÆS OGSÅ   Femte og sidste sæson af 'Stranger Things' kommer i 2024

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er med i opløbet på Venice Film Festival og vises til Toronto Film Festival i september. Filmen får endvidere premiere i 19 amerikanske biografer samme dag som premieren på Netflix.

“Beasts af No Nation er en kraftfuld film, der udfolder sig smukt i hænderne på Cary Fukunaga med Idris Elba der levere en spektakulær performance,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hso Netflix.

Beasts of No Nation får premiere på Netflix Danmark d. 16. oktober 2015.1 kommentar til Første klip fra Netflix-filmen Beasts of No Nation

  1. Anny - kl. 23:22, 24-08-2015:

    Kan man ikke gemme film, så man kan se dem offline?

Skriv kommentar