Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første smugkig på Chris Pine i periodisk Netflix-drama; ‘Outlaw King’

Første smugkig på Chris Pine i periodisk Netflix-drama; ‘Outlaw King’

20/09/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er begyndt produktionen af det episke periode drama ‘Outlaw King’, og har således offentliggjort første billede af hovedrolleindehaveren Chris Pine som Robert the Bruce (Robert 1. af Skotland).

Billedet kan ses i fuld størrelse nedenfor.

Filmen, der instrueres af David Mackenzie, som stod bag sidste års Oscar-nominerede ‘Hell or High Water’, tager udgangspunkt i et ekstraordinært historisk år hvor Robert the Bruce forsøger at genvinde kontrol efter at være blevet kronet til Konge af Skotland – han bliver dog besejret efter et overraskelsesangreb og bliver gjort til en “outlaw” af den engelske konge og hans besættelsesstyrker.

Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) spiller som nævnt Robert the Bruce, mens han får følgeskab af Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Florence Pugh (Lady Macbeth), Tony Curran (Sons of Anarchy), Stephen Dillane (Game of Thrones) og Billy Howle (On Chesil Beach)

LÆS OGSÅ   Reese Witherspoon og Ashton Kutcher er tilbage i 'Your Place Or Mine'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Outlaw King’ optages – ikke overraskende – ved historiske steder i Skotland, herunder det sidste kendte hvilested for den legendariske skotske konge.

Instruktør David Mackenzie udtales; “Jeg er så glad for at få mulighed for at grave dybere i Robert The Bruces historie og for at afklare nogle af anekdoter, der ofte bliver tilknyttet legenden. Dette er min sjette spillefilm, som optages i Skotland, og eftersom efteråret er min yndlingstid på året, er jeg begejstret for at kunne bruge de smukke skotske elementer i filmen.”

‘Outlaw King’ får premiere på Netflix Danmark i 2018.Skriv kommentar