Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første smugkig på Marvel’s The Defenders

Første smugkig på Marvel’s The Defenders

22/07/2016 | Flixfilm

The Defenders netflix serie danmarkStreamingtjenesten har netop udsendt første teaser til det kommende superheltebrag; The Defenders, der samler Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist i en og samme serie, som får eksklusiv premiere på Netflix i 2017. Se traileren nederst i artiklen.

Til tonerne af sangen ‘Come As You Are’ af Nirvana, præsenteres de fire superhelte med avisudklip hvorefter logoet til serien præsenteres. Det hele underbygges af en truende voice-over, der prøver af fjerne glansen fra de fire superhelte, som i The Defenders bliver nødt til at slå sig sammen for at bekæmpe deres største trussel nogensinde.

Serien har naturligvis Charlie Cox i rollen som Daredevil, Krysten Ritter som Jessica Jones, Mike Colter som Luke Cage og Finn Jones som Iron Fist. Alle de samme skuespillere som der kendes fra de enkeltstående serier på Netflix.

LÆS OGSÅ   'Dead End: Paranormal Park' får kniven

Hvorvidt The Punisher, som oprindelig ikke stod på rollelisten til The Defenders, men efterfølgende har fået sin egen superhelte-serie, vil medvirke i The Defenders er der endnu ingen oplysninger om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premieredatoen for The Defenders er ikke endelig offentliggjort, men producer Jeph Loeb har tidligere afsløret at optagelserne vil begynde efter Iron Fist, hvilket vil betyde at de begynder sidst på året. Premieren kan derfor antages i at blive sidst i 2017.

Se The Defenders på Netflix Danmark i 2017.Skriv kommentar