Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første smugkig på Netflix’ futuristiske thriller; Mute

Første smugkig på Netflix’ futuristiske thriller; Mute

06/01/2017 | Flixfilm

Mute er en ny, kommende original film fra Netflix, der lander på streamingtjenesten i 2017. På rollelisten ses store profiler som Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux, men vi bliver også præsenteret for et helt nyt stjernefrø på listen i form af Sayneb Saleh.

I instruktørstolen sidder Duncan Jones, der står bag kultfilmene ‘Moon’, ‘Warcraft: The Beginning’ og ‘Source Code’. Nu vender han tilbage til sine kreative rødder med dette originale og gribende univers i Mute.

Mute, der foregår i en nær fremtid, handler om bartenderen Leo (Alexander Skarsgård), der bor i det pulserende Berlin. Som barn var han ude for en ulykke, hvor han mistede evnen til at tale, og det eneste lyspunkt i hans tilværelse nu er kæresten Naadirah (Seyneb Saleh). Da Naadirah en dag forvinder sporløst, starter Leos søgen, der hurtigt fører ham til byens skumle underverden. Leos eneste tilbagevendende spor er to amerikanske kirurger (Paul Rudd og Justin Theroux), så Leo er tvunget til at blive i den mystiske underverden for at finde sit livs kærlighed.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 52 – 2020)

Netflix har netop udsendt de første tre billeder fra filmen og de kan alle ses nederst i artiklen. På billederne ses Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mute, der er en original film fra Netflix, er instrueret af Duncan Jones og skrevet af Jones & Michel Robert Johnson. Stuart Fenegan er producer, mens Charles J.D. Schissel og Trevor Beattie er executive producere på Mute.

Mute kommer eksklusivt på Netflix i 2017.    Skriv kommentar