Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første teaser til dansk Netflix-serie; ‘The Rain’

Første teaser til dansk Netflix-serie; ‘The Rain’

29/01/2018 | Flixfilm

Netflix har netop sluppet første teaser-trailer til serien ‘The Rain’, som er den første dansksproget serie fra den amerikanske streaminggigant.

Klippet kan ses nederst i artiklen og serien får premiere i Danmark i løbet af foråret 2018.

‘The Rain’ er en postapokalyptisk serie om universelle temaer som coming of age, den første kærlighed, jalousi og overlevelse. Bedømt ud fra nedenstående teaser-trailer, så er der igen tale om en kvalitetsproduktion fra Netflix, hvor Københavns velkendte gader ligger øde.

Serien, som er optaget i Danmark og som tidligere nævnt er dansksproget, foregår 10 år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, hvor et ungt søskendepar begiver sig ud på en søgen efter sikkerhed. Med intet andet end deres fars noter om virussen og den nye verdens faremomenter som deres eneste ledetråd påbegynder de to søskende en farefuld rejse gennem landet, hvor de tilslutter sig en gruppe unge mennesker, der ligeledes har overlevet virussen.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Serien er skrevet af Jannik Tai Mosholt (‘Borgen’, ‘Rita’, ‘Bedrag’) og på rollelisten er blandt andre Mikkel Boe Følsggard (‘Arvingerne’, ‘En kongelig affære’), Alba August ‘(Gidseltagningen’), Lucas Lynggaard Tønnesen (‘Tidsrejsen’), Angela Bundalovic (‘Blodsøstre’) og Lars Simonsen (‘Broen’, ‘Broderskab’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Premieredatoen er endnu ikke fastlagt, men ‘The Rain’ bliver tilgængelig for alle 117 millioner Netflix-medlemmer i løbet af foråret 2018. Serien kan ses i alle lande på samme tidspunkt, inklusiv Danmark.
1 kommentar til Første teaser til dansk Netflix-serie; ‘The Rain’

  1. Erik - kl. 16:07, 15-02-2018:

    Min kone vil meget gerne vide om serien er med danske undertekster.
    Tak for jeres meget oplysende side.

Skriv kommentar