Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første teaser til George R.R. Martins Netflix-serie; ‘Nightflyers’

Første teaser til George R.R. Martins Netflix-serie; ‘Nightflyers’

05/04/2018 | Flixfilm

I begyndelsen af 2018 blev det annonceret, at George R.R. Martins novelle ‘Nightflyers’ ville blive filmatiseret af tv-stationen Syfy i samarbejde med streamingtjenesten Netflix.

Til trods for at serien kun har været i produktion i få måneder, kan Netflix nu afsløre en teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Den futuristiske thriller-serie følger otte forskere og en telepat på en ekspedition ombord på verdens mest avancerede rumskib; The Nightflyer. Målet med missionen er at komme i kontakt med et fremmed rumskib og de ombordværende rumvæsener i jagten på at redde Jorden fra dens snarlige udslettelse.

George R.R. Martin, som uden tvivl bedst kendes for sin storslået serie ‘Game of Thrones’ vil ikke være direkte involveret i seriens skabelse, da han er forpligtet til at være ved HBO, som laver ‘Game of Thrones’, men han har dog tilknyttet som executive producer og det formodes derfor, at han trods alt vil stå inde for sci-fi-serien.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 45 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollelisten inkluderer blandt andet forholdsvis ukendte Phillip Rhys (‘Doctor Who’), Miranda Raison (‘Match Point’), Gretchen Mol (‘Seven Seconds’) og Andrea Dolente (‘Outlander’)

Producent på serien er tv-station Syfy, men streamingtjenesten Netflix er sprunget til som med-producent og købt de internationale rettigheder, herunder Danmark.

Det forventes, at ‘Nightflyers’ sæson 1 får premiere på Netflix Danmark i efteråret 2018.Skriv kommentar