Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første trailer fra sketchshowet With Bob & David

Første trailer fra sketchshowet With Bob & David

13/10/2015 | Flixfilm

bob david netflixDu kender Bob Odenkirk som advokaten Saul Goodman i Breaking Bad og Better Call Saul. Du kender også David Cross som den dysfunktionelle Tobias Fünke i Arrested Development. Nu er de begge tilbage i en helt ny serie hvor dåselatter, sketchs, skjult kamera og improviseret jokes er i højsædet, når Bob og David blænder op for showet With Bob and David. Sketch comedy showet får eksklusiv premiere på Netflix d. 13. november og du kan se første trailer fra With Bob and David nederst i artiklen.

Man vil sandsynligvis forelske sig i showet hvis man er til platte jokes og sort humor for traileren afslører, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Bob og David er begyndt at tjene deres land igen efter bedste evne i form af sketchcomedy, da de angiveligt er blevet afskediget i unåde fra Navy Seals?!

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'MH370: The Plane That Disappeared'

Bob Odenkirk og David Cross har selv skrevet og medvirker i seriens fire episoder, der hver er på 30 minutter. Herudover gæstes showet også af Paul F. Tompkins (There Will Be Blood), Jill Talley (Little Miss Sunshine), Jay Johnston (Anchorman) m.m.

With Bob and David har eksklusiv premiere på Netflix Danmark fra d. 13. november.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar