Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til 0 millioner dyr Netflix-serie; The Crown

Første trailer til $100 millioner dyr Netflix-serie; The Crown

29/09/2016 | Flixfilm

the-crown-serie-netflixHer knap en måned før premieren på den nye store serie-satsning fra Netflix, kan streamingtjenesten offentliggøre traileren til dramaserien The Crown, som kan ses på Netflix Danmark fra. 4. november. Se traileren nederst.

The Crown fortæller historien om den britiske Dronning Elisabeth II, der besteg tronen som en ung kvinde, ikke af lyst, men af pligt, i en efterkrigstid for et smuldrende Storbritannien. The Crown dykker også ned i de personlige intriger, romancer og den politiske modstand, og udforsker også den hårfine balance mellem hendes private og offentlige liv.

Serien har Claire Foy i hovedrollen som Queen Elizabeth II. Endvidere medvirker Matt Smith som Prince Phillip, John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som the Queen Mother, Jared Harris som King George VI, Vanessa Kirby som Princess Margaret og Dame Eileen Atkins som Queen Mary og mange flere.

The Crown er på 10 episoder, men Netflix har angiveligt forpligtet sig til at lave ialt 60 episoder fordelt over 6 sæsoner, så der er dermed meget mere The Crown i vente. Desuden beskriver flere medier at hver sæson har et budget på over $100 millioner dollars, hvilket gør serien til blandt de dyreste i Netflix’ historie og lander derfor i samme selskab som The Get Down, Marco Polo og House of Cards, som alle ligeledes havde et astronomisk budget.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

The Crown er inspireret af det prisbelønnede West End-teaterstykke The Audience og har forenet forfatter Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) med instruktør Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) og producer Andy Harries (The Queen). Et hold der til sammen deler seks Oscar-nomineringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The Crown eksklusivt på Netflix Danmark fra 4. november.
Skriv kommentar