Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til nyt stand up show på Netflix

Første trailer til nyt stand up show på Netflix

30/09/2014 | Flixfilm

Foto: Netflix.

Foto: Netflix.

Den 10. oktober har Netflix premiere på deres første eksklusive stand-up special fra den amerikanske komiker Chelsea Handler. Se trailer nederst.

Showet hedder Uganda Be Kidding Me Live er Chelsea Handler’s første stand-up show. Med brug af personlige fotos til at berige sine historier og komik underholder Handler sit publikum med absurde fortællinger om hendes verdensomspændende rejser og de ​​latterlige karakterer i hendes liv.

Det bliver dog ikke sidste gang vi kommer til at se Chelsea Handler på Netflix Danmark, da streamingtjenesten tidligere på året annoncerede et nyt talkshow med netop Chelsea Handler som vært. Det er ikke afsløret hvad præcist det nye talkshow vil indholde, men det vil byde på ufiltrerede meninger om aktuelle emner og en masse gæster. Talkshowet vil blive vist eksklusivt på Netflix og får premiere i løbet af 2016.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til 'Rebel Moon — The Director's Cut'

Herudover vil der i løbet af 2015, komme fire nye eksklusive reality-programmer hvor Chelsea Handler rejser rundt i USA for at blive klogere på NASCAR, NBA, Silicon Valley og den amerikanske politik.

Uganda Be Kidding Me Live er endvidere det første af en lang række eksklusive stand-up shows som får premiere på Netflix i løbet af efteråret. Her kan du glæde dig til nyt med Chelsea Peretti, Bill Cosby og Bill Burr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Chelsea Handler’s Uganda Be Kidding Me Live på Netflix fra 10. oktober.
Skriv kommentar