Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første trailer til Orange Is the New Black sæson 3

Første trailer til Orange Is the New Black sæson 3

10/04/2015 | Flixfilm

Foto: JoJo Whilden, Netflix

Foto: JoJo Whilden, Netflix

Den prisvindende og anmelderroste serie Orange Is the New Black vender tilbage på Netflix Danmark med en helt ny sæson den 12. juni og streamingtjenesten har netop udsendt den første trailer til sæson 3. Se den nederst i artiklen.

I Orange Is the New Black sæson 3 er Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky og alle de andre damer i Litchfield tilbage med mere drama og lattervækkende historier. Alex er også tilbage i Litchfield og en ny indsat, Stella (Ruby Rose) slutter sig til slænget i fængslet.

Det er dog afsløret på forhånd at skuespilleren Jason Biggs, der spiller Pipers ex-mand Larry Bloom, ikke medvirker i den kommende sæson. Han har dog åbnet muligheden for at han kan komme tilbage på et senere tidspunkt, hvilket må antyde at Netflix også planlægger at lave en sæson 4 af serien.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Hustle'

Hvis Orange Is the New Black fortsætter med en sæson 4 vil det dog ikke komme som den store overraskelse da senere har vundet større popularitet end den meget omtalte serie House of Cards med Kevin Spacey. Netflix har dog endnu ikke bekræftet om en sæson 4 er på vej. Det plejer de dog at gøre omkring premieren af en ny sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Orange Is the New Black sæson 3 på Netflix Danmark fra den 12. juni. Find sæson 1-2 på Netflix her: Link.
Skriv kommentar