Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Forsvinder fra Netflix: 21 Jump Street

Forsvinder fra Netflix: 21 Jump Street

16/07/2014 | Flixfilm

21 22 jump street netflix dkKomediefilmen 21 Jump Street med Jonah Hill og Channing Tatum i hovedrollerne forsvinder fra Netflix Danmark d. 16. juli, kl 23.59. Du bør dermed overveje, at se filmen før den forsvinder.

21 Jump Street handler om Morton Schmidt og Greg Jenko, som bliver bedste venner på politiskolen, selvom de i high school slet ikke kunne tåle hinanden. Under deres første mission som nyudklækkede politibetjente går det helt galt og de to bliver derfor forflyttet til en anden afdeling hvor de skal arbejde som undercover-betjente på en high school. Her skal de fange bagmændene bag et nyt og farligt stof, som florerer på skolen.

Filmen blev en stor succes og der blev derfor lavet en efterfølger, som på nuværende tidspunkt kan ses i de danske biografer. 22 Jump Street er navnet på efterfølgeren.

LÆS OGSÅ   'Bright 2' med Will Smith skrinlagt

21 Jump Street blev tilføjet til streamingtjenesten Netflix d. 17. januar og har dermed været tilgængelig i et halvt år. Filmen kan ses på Netflix til og med 16. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se 21 Jump Street på Netflix Danmark: Link.

Flixfilm sætter fremover fokus på nævneværdige titler, som forsvinder fra Netflix. Hvis du falder over en film eller serie som snart fjernes, så giv os endelig et tip på Facebook eller i kommentarfeltet herunder.
2 kommentarer til Forsvinder fra Netflix: 21 Jump Street

  1. Mohamed - kl. 16:34, 15-10-2014:

    Ejjjj vidste ikke engang den var på netflix. Men ved i så hvor jeg kan se 21 jump street? Og hvorfor bliver film fjernet fra netflix? Synes det er ret nederen.

  2. emilie - kl. 22:08, 25-10-2014:

    Det er fandme for dårligt!!!
    Hvor kan man så se den?

Skriv kommentar