Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Forsvinder fra Netflix: New Girl

Forsvinder fra Netflix: New Girl

12/08/2014 | Flixfilm

new girl forsvinder netflixFilmtjenesten Netflix har netop oplyst på deres hjemmeside, at komedieserien New Girl med Zooey Deschanel i hovedrollen ikke længere vil være tilgængelig efter d. 31. august 2014. Det vil dermed ikke være muligt at se New Girl på Netflix efter denne dato.

UPDATE 16/8/2014: Netflix har øjensynligt indgået en ny rettighedsaftale og New Girl angives derfor ikke længere til at forsvinde sidst i august. Det ser dermed ud til at serien vil forblive tilgængelig på Netflix.

Der er i øjeblikket én sæson af New Girl tilgængelig på Netflix og det var da også forventet, at der ville komme nye afsnit omkring d. 1. september, men dette er nu usikkert. Det kan nemlig være, at Netflix blot fjerner sæson 1 og samtidig gør sæson 2 tilgængelig, men det afsløres altså først efter d. 31. august.

Det er desuden muligt, at streamingtjenesten får genforhandlet deres rettighedsaftale, således ingen afsnit forsvinder. Indtilvidere må man dog regne med, at serien forsvinder fra Netflix sidst i august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komedieserien New Girl handler om den frisindede og optimistiske Jess, der efter at have slået op med sin tidligere kæreste, flytter sammen med tre unge fyre i et forsøg på at komme videre i livet. I serien medvirker bl.a. Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield og Lamorne Morris. Der er på nuværende tidspunkt lavet tre sæsoner af New Girl og en fjerde skulle være på vej.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-film 2022

Grunden til at Netflix fjerner film og serier fra streamingtjenesten er ofte at rettighederne er udløbet og det ikke er muligt at indgå en ny aftale. Netflix genforhandler ofte aftalerne, men titler kan også blive fjernet hvis de ikke bliver set af mange og derfor ikke lever op til forventningerne. New Girl virker dog til at være en populær serie på Netflix og hvis serien forsvinder må grunden derfor være at Netflix ikke har kunnet blive enige med rettighedshaverne.

New Girl kan ses på Netflix Danmark til og med 31. august 2014. Se New Girl på Netflix: Link.4 kommentarer til Forsvinder fra Netflix: New Girl

 1. Navn - kl. 08:33, 09-09-2014:

  Hvornår kommer sæson 2??

 2. Louise - kl. 11:10, 13-09-2014:

  Hvornår kommer sæson 2 på Netflix?:)

 3. Fredericka - kl. 02:31, 22-10-2014:

  Viiiiildt god sæson 2, hvornår kommer sæson 3 ud? 🙂 4. Charlotte - kl. 11:16, 25-02-2015:

  Sender i sæson 3 af new Girl?

Skriv kommentar