Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fort Bliss

Fort Bliss

01/01/2018 | Flixfilm

Se Fort Bliss på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, War
Instruktør: Claudia Myers
Skuespillere: Michelle Monaghan, Pablo Schreiber, Emmanuelle Chriqui, Ron Livingston
Spilletid: 116 min
Land: Turkey, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter en udstationering i Afghanistan vender en amerikansk krigssygeplejerske og enlig mor hjem, hvor hun skal forsøge at genopbygge forholdet til sin 5-årige søn.


Se Fort Bliss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFort Bliss havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fort Bliss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fort Bliss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fort Bliss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fort Bliss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar