Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fort Bliss

Fort Bliss

01/01/2018 | Flixfilm

Se Fort Bliss på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, War
Instruktør: Claudia Myers
Skuespillere: Emmanuelle Chriqui, Michelle Monaghan, Pablo Schreiber, Ron Livingston
Spilletid: 116 min
Land: Turkey, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter en udstationering i Afghanistan vender en amerikansk krigssygeplejerske og enlig mor hjem, hvor hun skal forsøge at genopbygge forholdet til sin 5-årige søn.

Fort Bliss havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fort Bliss på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fort Bliss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fort Bliss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fort Bliss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fort Bliss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar