Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fortune Feimster: Good Fortune

Fortune Feimster: Good Fortune

25/10/2022 | Flixfilm

Fortune Feimster: Good Fortune på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Manny Rodriguez
Skuespillere: Fortune Feimster
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Forlovet. Iced. Modtager af forrygende røvmassage. Fortune Feimster fortæller livlige historier fra sit liv i denne standup-special.

Fortune Feimster: Good Fortune havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fortune Feimster: Good Fortune på YouTube.Se Fortune Feimster: Good Fortune på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fortune Feimster: Good Fortune ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fortune Feimster: Good Fortune stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fortune Feimster: Good Fortune, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fortune Feimster: Good Fortune er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar