Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fortune Feimster: Sweet & Salty

Fortune Feimster: Sweet & Salty

21/01/2020

Se Fortune Feimster: Sweet & Salty på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Krysia Plonka
Skuespillere: Fortune Feimster
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Skuespilleren, komikeren og forfatteren Fortune Feimster går på scenen og laver sjov med bl.a. sine sydstatsrødder, sin seksualitet og sin karriere i showbiz.


Se Fortune Feimster: Sweet & Salty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortune Feimster: Sweet & Salty havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Fortune Feimster: Sweet & Salty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fortune Feimster: Sweet & Salty herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fortune Feimster: Sweet & Salty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fortune Feimster: Sweet & Salty stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar