Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fortune Seller: A TV Scam

Fortune Seller: A TV Scam

21/09/2022 | Flixfilm

Fortune Seller: A TV Scam på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Wanna Marchi, Stefania Nobile, Frank Gerrish
Spilletid: 31S min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dygtige sælgere eller upålidelige svindlere? Wanna Marchi og Stefania Nobile gik for at være de ukronede dronninger af italiensk tv-shopping – indtil de gik over stregen.Se Fortune Seller: A TV Scam på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortune Seller: A TV Scam (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fortune Seller: A TV Scam på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fortune Seller: A TV Scam (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fortune Seller: A TV Scam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fortune Seller: A TV Scam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fortune Seller: A TV Scam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar